Υποσέντονα

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις του υποσέντονου.

1. Υποσέντονα ακράτειας

Το αναλώσιμο απορροφητικό υποσέντονο είναι ένα πρακτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού εξασφαλίζοντας την καθαριότητα, την υγιεινή και την άνεση για ενήλικες και ασθενείς με προβλήματα ακράτειας. Λόγω της μαλακής και μακρόβιας σύνθεσης το δέρμα προστατεύεται από την υγρασία και τις φλεγμονές που προκαλούνται από συνεχή ακινησία στο κρεβάτι. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία για να εξασφαλίσει την υγιεινή μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Το ειδικό μη υφασμένο υλικό που επιτρέπει στα υγρά να περάσουν προκειμένου να απορροφηθούν από το χνοώδη πολτό δίνει μια αυξημένη αίσθηση στεγνότητας στο δέρμα. Είναι εύκολο να τοποθετηθούν στην επιφάνεια του κρεβατιού και να κρατήσουν την υγρασία για μεγαλύτερη απορρόφηση.
underpads
Υγιεινή και άνεση
Αδιάβροχο κάλυμμα από πολυαιθυλένιο για την αποτροπή διαρροής
Επιπλέον απορρόφηση για να κρατήσει την επιδερμίδα υγιή
Προστατέψτε τα σεντόνια, τους καναπέδες, τις καρέκλες και οποιαδήποτε δύσκολη για καθάρισμα επιφάνεια
Κλειδώνει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές
Παράγονται με ή χωρίς SAP και σε 5 διαφορετικά μεγέθη.
Μέγεθος 
Συνολικό Βάρος 
40 * 60
 από 30 έως 65 grams
60 * 60
από 35 έως 75 grams
60 * 75
από 45 έως 120 grams
60 * 90
από 75 έως 150 grams
90 * 180
από 20 έως 40 grams

2. Παιδικά υποσέντονα

Τα παιδικά υποσέντονα είναι μια πολύ χρήσιμη λύση στις μητέρες ως επιπλέον προστασία για την αλλαγή του βρέφους. Επιπλέον, τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας περίπου 4 ετών συνήθως τείνουν να μουσκεύουν το κρεβάτι τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα υποσέντονα για τα μωρά προστατεύουν τα κρεβάτια και διευκολύνουν την καθημερινή ζωή τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού. Τα μεγέθη που διατίθενται είναι 40 * 60, 60 * 60, 60 * και 90, ωστόσο μπορούν να παραχθούν σε διαφορετικό βάρος κατόπιν παραγγελίας του πελάτη.

3. Υποσέντονα για κατοικίδια

Το υποσέντονο μπορεί να προσφέρει μια χρήσιμη βοήθεια στην εκπαίδευση των κουταβιών στο σπίτι ή να διευκολύνει όταν είναι ανέφικτο να βγάλετε έξω το σκύλο σας. Απορροφά τις διαρροές και διατηρεί τα υγρά, αποφεύγοντας την απόσβεση των δαπέδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει το κρεβάτι του σκυλιού και όλα τα ιδιαιτέρως αγαπημένα του μέρη όπως καναπέδες πολυθρόνες, και χαλιά. Τα μεγέθη που διατίθενται είναι 40 * 60, 60 * 60, 60 * και 90, ωστόσο μπορούν να παραχθούν σε διαφορετικό βάρος κατόπιν παραγγελίας του πέλάτη.