Προϊόντα Υγιεινής μιας Χρήσεως

Select language

Εταιρεία

Εταιρεία

Η εταιρεία μας Mediform Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994, με σκοπό να παρέχει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για προιόντα ιδιωτικής ετικέτα. Έχουμε αναπτύξει διαδικασίες που δίνουν την ευελιξία να ικανοποιησει τις διαφορετικες αναγκες καθε αγοράς.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με δυο γραμμες παραγωγης , μια για πανες ακράτειας και μια για υποσεντονα μιας χρησης. Το όραμα του ιδιοκτήτη, ενός επαγγελματία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ακράτειας,μας εχει επιτρεψει να αναπτύξουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παρεχοντας ενα προϊόν πλήρως προσαρμοσμένο και στοχευμένο στις αναγκές των πελατών μας.

Παρότι στοχεύουμε στις διεθνείς αγορές, έχουμε αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα, προμηθεύοντας ,μεταξύ άλλων, νοσοκομεία, κλινικές , οίκους ευγηρίας και σούπερ μάρκετ. Έχουμε επεκτείνει την παρουσία μας σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική παρέχοντας λύσεις σε λιανέμπορους είτε με προιόντα ιδιωτικής ετικέτας είτε επώνυμα, όπως και σε άλλους παραγωγούς με το δικό τους εμπορικό σήμα.